8.8.2012

Taaperon villasukat

Syksy tekee taas tuloaan ja kutomisvimma alkaa nostamaan päätänsä. Paljon on ideoita mitä voisi tehdä, mutta ensalkuun päätin aloittaa sillä tärkeimmällä nimittäin pikku taaperon villasukilla. Löysin aivan mahtavaa lankaa, Drop:s Eskimoa joka kyllä varmasti on lämmin villasukkalanka!

Muuten tein sukan normaali ohjeella, joka löytyisi esim. täältä, mutta muutaman pikku muutoksen tein:
- Kaikki oikein neulotut neuloin takareunasta oikein, näin kuviosta tuli kauniimpaa.
- Varren tein 1o1n tekniikalla

Varressa oli 8 silmukkaa/puikko, mutta jalkaosaan kavensin 6 silmukkaa/puikko heti kun aloin terän kavennuosaa tekemään. Tässäkin jalkaosan oikein neuleet on tehty tuolla takareunasta oikein tekniikalla. Jalkaosasta tuli n. 14cm pitkä.

Kuvassa näkyy myös tulos kun tekee liian tiukkaa neuletta, kesken toisen sukan napsahti sitten bambupuikko rikki ja jouduin turvautumaan yhteen normi metallipuikkoon.

4

2 kommenttia:

  1. Mä arvasin, että ei nuo mitään kestä noi bambupuikot!! Ja kaupassa sanottiin, että ihan hyvin ne kestää!! Pah. Siinä todiste. Onneksi en ostanu. Ne ei siellä kaupassa vaan "osaa" tehdä tarpeeksi tiukkaa!! ;)
    Mutta komiat sukat teit. Toivottavasti ovat lämpöset. :)

    VastaaPoista
  2. Joo ei kestä, onhan ne hyvät muuten mutta ei ainakaan minun käsialaa kestä :D

    VastaaPoista

 
Kokkauksia & kotielämää - Blogger Templates, Wordpress Templates Free - by Templates para novo blogger HD TV Watch Entourage Online. Featured on Local Business Singapore